Digital Art kunstwerken van René Kleinveld

De digitale kunst van René Kleinveld is abstracte digitale kunst waarbij de limited editions zijn geprint op Hahnemühle German Etching* Fine Art paper.

Tevens zijn deze digital art limited editions op de achterzijde gesigneerd, op aluminium geplakt en zwevend ingelijst in zwarte baklijsten.

Hedendaagse kunst

Digitale kunst is een vorm van hedendaagse kunst die met behulp van een digitaal proces is gemaakt. Hierbij speelt de computer een belangrijke rol. Omdat de digitale kunst veelal abstract is ogen deze digital art werken veelal modern. Dat geldt zeker voor de digital art die Réne Kleinveld aanbiedt.

Het fijne van de digitale kunstwerken van René is dat deze in diverse formaten aangeboden wordt; van 40×40 cm. tot en met 100×100 cm.

Digital Art - Digitale Kunst - René Kleinveld

De prijzen voor deze moderne werken variëren van €225,– tot en met €585,-.

Digitale kunst kopen

Digitale kunst kopen kan bij René Kleinveld eenvoudig via de website. Uiteraard is het mogelijk om op afspraak voorbeelden te bekijken.

De kleurrijke digitale kunst van René Kleinveld is aantrekkelijk geprijsd en er is voldoende keuze in stijl en formaat zodat het voor iedereen mogelijk is om een eigentijds kunstwerk aan te schaffen.

Digitale kunstenaar

Digitale kunstenaar René Kleinveld is een moderne abstracte kunstenaar die met zijn kunstwerken keer op keer weet te verrassen.

Digital Art van René Kleinveld is moderne kunst gemaakt met de computer en met de nieuwste digitale technieken.

De Digital Art kunstwerken van René zijn kwalitatief hoogstaand. Geprint op Hahnemühle German Etching Fine Art paper, op aluminium geplakt en zwevend ingelijst in zwarte baklijst.

De digitale kunstwerken passen uitstekend in een modern interieur maar zullen ook niet misstaan bij een meer klassieke inrichting.

Digitale Kunst - Digital Art
Digital Art - Digitale Kunst
Digital Art Digitale Kunst Kopen